Starttipajan omistajapohja laajenee

Starttipaja ja Juotos lyövät hynttyyt yhteen – ”Tavoitteena olla Lapin merkittävin ohjelmistotalo valtakunnallisilla markkinoilla”

Rovaniemeläinen mobiilikehitykseen erikoistuva Starttipaja Valmennus Oy ja web-ohjelmointiin erikoistunut Juotos lyövät hynttyyt yhteen. Juotoksen yrittäjä Joni Ahola siirtyy Starttipajan palvelukseen ja samalla hänestä tulee yrityksen osakas.

”Starttipaja on kasvanut lyhyessä ajassa yhden konsultin firmasta seitsemän hengen asiantuntijaorganisaatioksi. Kolmen aloittelevan koodarin rinnalle oli nyt paras mahdollinen hetki hankkia kokemusta taloon”, Starttipajan perustanut Jari Kunnari kertoo. 

Kunnarin mukaan Aholan osaaminen on tärkeässä roolissa, kun tavoitellaan lisää asiakkuuksia.

”Meidän tavoitteena on kasvaa nopeasti, tosin pula osaajista rajoittaa kasvua. Uskon että Jonin mukanaan tuoma kokemus auttaa meidän nuoria kasvamaan urallaan huippuosaajiksi”.

Ahola koki myös itse olevan sopiva hetki hakea uutta nostetta.

”Olisi mukava jos ei tarvitsisi asiakkaalle sanoa, että nyt ei ehdi vaan voisi antaa töitä kollegalle tehtäväksi. Uskon että asiakkaiden mielestä palvelukin paranee kun käytössä on monipuoliset resurssit.”, Ahola tiivistää.

Samalla Starttipajaan osakkaaksi tulee myös rovaniemeläinen yrittäjä Jukka Palokangas, jonka Kuntoutuspalvelu Paju -yritykselle on Starttipajassa tehty avustajien ja avustettavien käyttöön tulevaa mobiilisovellusta jo jonkin aikaa.

”Osakkuuden avulla varmistan sovelluksen kehittämisen tulevaisuudessakin ja samalla uskon tuovani Starttipajaan osaamista toisenlaiselta toimialalta, josta on varmasti hyötyä tulevaisuudessa. Kasvava digitalisoituminen lisää tarpeita myös sote-alalla”, Palokangas kertoo

Muutoksen myötä Starttipaja Valmennus Oy:n palvelut jakautuvat kahteen ryhmään: liiketoiminnan kehittämispalvelut ja ohjelmistokehityspalvelut

”Starttipajan palvelut yhdessä meidän  yhteistyökumppaneiden kanssa muodostavat täyden palvelun kokonaisuuden lappilaiselle pk-yritykselle. Meillä onkin käytössä slogan ” Jos et tiedä mistä aloittaa, niin aloita meistä!”, Kunnari kiteyttää.

Lisätietoja


Jari Kunnari Puh. 040 5583663 jari@starttipaja.fi

Joni Ahola Puh. 040 590 7838 joni@starttipaja.fi

Jukka Palokangas Puh. 041 728 3720 jukka@starttipaja.fi

Jaa artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *