Suvanto Care

Suvanto Caren teknologia auttaa niin läheisiä, hoivantarjoajia kuin julkista sektoria mahdollistamaan laadukkaan hoivan kotona asumiseen tukea tarvitseville.

Suvanto Care on vahvasti hoivaprosesseja tukeva, älykkääseen teknologiaan perustuva palveluratkaisu, jota käytettäessä kaikki osapuolet hyötyvät.

Focus Flow

Focus Flow on vuonna 2006 perustettu digi- ja markkinointiviestintätoimisto, joka pitää päämajaansa Rovaniemen Napapiirillä. Olemme erityisen taitavia ohjelmoinnissa ja kokonaisvaltaisen viestinnän suunnittelussa.

Business Rovaniemi

Business Rovaniemi on seudun yrityksiä varten. He palvelevat yrityksiä alasta ja koosta riippumatta: alkavia, uusia, kehittyviä ja alueelle sijoittumista vasta suunnittelevia.

Omapaja

Omapaja on yrittäjämäisesti toimivien ihmisten yhteisö. He kertovat edistävänsä ihmisten sisäistä yrittäjyyttä sekä heidän vaikuttamismahdollisuuksia omaan työhönsä.

Netplaza

Netplaza Oy on tarjonnut internetpalveluja jo vuodesta 1996. Yritysliittymien toimittamisen lisäksi Netplaza auttaa sinua myös domain-, sähköposti- ja www-asioissa.

Bitfactor

Bitfactor on digitaalisten palveluiden asiantuntija.

Heidän reseptinsä loistaviin palveluihin ja tunteita herättäviin asiakaskokemuksiin on kekseliäs design, oikeat teknologiat ja luova datan hyödyntäminen yhdistettynä ainutlaatuiseen tekemisen kulttuuriin.

Juotos

Juotos tuottaa ohjelmistopalveluita, web-sivuja, sovelluksia ja pelejä yleisimmille laitteistoille. Lisäksi yritys päivittää ja korjaa olemassa olevia sovelluksia ja sivustoja.

Reddo Partners

Reddo Partners Oy on valtakunnallinen, mutta Rovaniemeltä ponnistava konsulttitoimisto. Reddo konsultoi ja kouluttaa erityisesti markkinointiin ja erilaisiin digitaalisiin ratkaisuihin. Reddon tiimi toteuttaa myös verkkosivuja ja -kauppoja.

Valvimo

Valvimo on Riia Valvimon kesällä 2019 perustama markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan erikoistunut yritys.

Valvimo kouluttaa ja konsultoi laaja-alaisesti markkinointiin, myyntiin ja sosiaaliseen mediaan. Yritys tuottaa myös sisältöä sosiaaliseen mediaan, blogeihin ja verkkosivuille.

Valmennusmajakka

Valmennusmajakka tukee, kouluttaa, valmentaa ja kannustaa pienyrittäjiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita tavoitteiden mukaiseen menestyvään yritystoimintaan yrittäjyyden kaikissa vaiheissa.

20-vuotias perheyritys on järjestänyt satoja yrittäjäkoulutuksia eri puolilla Suomea. Valmennusmajakka tuottaa myös yrittäjien neuvontapalveluita.