Työllistä taidolla -palvelu on sinua varten, kun tarvitset neuvoja työvoiman hankkimiseen ja työnantajana toimimiseen

Työllistä taidolla on ELY-keskuksen maksuton palvelu, jonka avulla yrittäjä saa neuvontaa työvoiman ja osaamisen hankkimisesta ja työnantajuudesta yleisesti. 

Palvelu yksilöidään vastaamaan yrityksen tarvetta. Ensin kartoitetaan lähtötilanne, jonka pohjalta yrittäjälle annetaan henkilökohtaista neuvontaa yhteensä noin 2-5 tuntia. Palveluntuottaja vastaa yrittäjän mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja osallistuja saa käyttöönsä laajan ohjepankin ja henkilökohtaisen kirjallisen suunnitelman tukemaan etenemistä.

Palveluntuottajana Valmennusmajakka

Yhteistyökuppanimme Valmennusmajakka on yksi Työllistä taidolla -palvelun palveluntuottajista. Jari Kunnari on yksi Valmennusmajakan asiantuntijoista Työllistä taidolla -palvelussa. Jos haluat Jarin asiantuntijaksesi, voit kertoa sen jo ilmoittautumislomakeella.

Asiantuntijana Työllistä taidolla -palvelussa:

Jari Kunnari

Yrittäjä, kokemusasiantuntija

Puh. 040 558 3663

Sähköposti: jari@starttipaja.fi

Jarilla on yli kahdeksan vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on auttanut yli 400:n liiketoimintasuunnitelman tekemisessä ja konsultoinut yli sataa yritystä.

Koulutus- ja valmennuspäiviä on kertynyt mittariin yli 100 kappaletta ja yrittäjänä Jari toiminut vuodesta 2015 alkaen.

Juho Ikonen

asiantuntija

Puh. 043 824 2290

Sähköposti: juho.ikonen@starttipaja.fi

Juho Ikonen on erittäin kokenut myynnin ja liiketoiminnan kehittäjä sekä kasvuyritysten sparraaja. Systemaattinen ja ammattimainen asiakastyö on hänen filosofiansa mukaan menestyksen perusta.

Tehokas sisäinen viestintä sekä ihmisläheinen vaikuttaminen ovat hänen ydinosaamistaan. Juholla on yli 15 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä Suomessa, Saksassa ja Itävallassa.

Ota yhteyttä

Starttipaja Valmennus Oy

Teknotie 14
96900 Rovaniemi

Jari Kunnari

Sähköposti: jari@starttipaja.fi
Puhelin: 040 558 3663