Startti Plus -palvelu on Lapin TE-toimiston palvelu starttirahaa hakeville yrittäjille.

Startti Plus -palvelu on Lapin TE-toimiston palvelu starttirahaa hakeville yrittäjille. Palvelu on starttirahalla aloittaville yrittäjille maksuton asiantuntijapalvelu. Alkavalle yrittäjälle on tarkoitus luoda edellytykset kannattavaan liiketoimintaan, sen kasvuun ja tukea yrittäjää myynnissä ja markkinoinnissa.

Starttipaja on yksi Startti Plus -palvelun palveluntuottajista ja asiantuntijoina toimivat Jari Kunnari ja Juho Ikonen! Mikäli tarvitset apua yrityksen perustamisessa ota rohkeasti yhteyttä.
 
Mikäli olet saanut jo aiemmin starttirahan ja olet jo Startti Plus -palvelussa mukana voit silti olla yhteydessä Starttipajan asiantuntijoihin. Palvelemme kaikkia Startti Plus -asiakkaita koko Lapin alueella.
 
Lisätietoja Startti Plus -palvelusta saa kysymällä meiltä vaikka täyttämällä alta löytyvän lomakkeen tai Lapin TE-toimiston sivuilta.

Jari Kunnari

Yrittäjä, kokemusasiantuntija

Puh. 040 558 3663

Sähköposti: jari@starttipaja.fi

Jarilla on yli kymmenen vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on auttanut yli 400:n liiketoimintasuunnitelman tekemisessä ja konsultoinut yli sataa yritystä.

Koulutus- ja valmennuspäiviä on kertynyt mittariin yli 100 kappaletta ja yrittäjänä Jari toiminut vuodesta 2015 alkaen.

Ota yhteyttä

Starttipaja Valmennus Oy

Teknotie 14
96900 Rovaniemi

Jari Kunnari

Sähköposti: jari@starttipaja.fi
Puhelin: 040 558 3663