Tutustu palveluihimme

Starttipaja on koonnut yhteen laadukkaat palvelut ja luotettavat lappilaiset asintuntijat yritysten kasvun ja kehittymisen tueksi.

Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita meistä.

Tutustu palveluihimme!

Liiketoiminnan kehittäminen

Tarvitsetko apua uusien tuotteiden tai palveluiden innovointiin tai kenties työnantajamielikuvan parantamiseen? Liiketoiminnan kehittämiseen tarkoitettuja palveluita voit hyödyntää yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Ohjelmistokehitys ja verkkosivut

Puuttuuko yritykseltäsi verkkosivut tai kaipaavatko vanhat sivut päivitystä? Me toteutamme verkkosivuja ja -kauppoja sekä autamme mobiilisovelluksien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Muista kysyä myös Innovaatiosetelin hyödyntämisestä.

Starttipaja-akatemia

Starttipaja-Akatemia tarjoaa asiantuntevat koulutuksen ja valmennukset myyntiin, markkinointiin ja yrittäjyyteen liittyen. Starttipajan omissa koulutuksissa voit kehittää omaa osaamistasi. Olemme myös luotettava kumppani erilaisten tapahtumien järjestämisessä.

Meistä sanottua

Valmentaja hallitsee asiansa loistavasti ja on luontainen esiintyjä.
Hyviä käytännön ohjeita ja kokemuksia yrittäjän maailmasta. Kiitos!
Kevytyrittäjyysvalmennuksen osallistuja
Kurssi yllätti minut positiivisesti! Siitä oli hyötyä enemmän kuin ensin ajattelinkaan. Kurssin vetäjä oli mahtava tyyppi, joka innosti ja rohkaisi meitä kurssilaisia, auttoi kaikessa ja muutenkin hän oli mielestäni todella hyvä kurssin vetäjä kaikin puolin. Kiitos Jari Kunnarille 🙂
Kevytyrittäjyysvalmennuksen osallistuja
Koulutuksen vetäjä on erittäin ammattitaitoinen.
Kevytyrittäjyysvalmennuksen osallistuja

Ota yhteyttä

Starttipaja valmennus Oy

Rovakatu 17, 3. krs
96200 Rovaniemi

Jari Kunnari

Sähköposti: jari@starttipaja.fi
Puhelin: 040 558 3663