Starttipaja tarjoaa asiantuntijapalveluita liiketoiminnan kehittämiseen.

Meiltä saat apua erityisesti myyntiin, markkinointiin, palveluiden tuotteistamiseen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Tarjoamme sinulle tarvittaessa myös ohjelmistokehityspalvelut, autamme sosiaalisen median haltuunotossa sekä verkkosivujen ja -kaupan suunnittelussa.

Valtakunnallisesta yhteistyöverkostostamme löytyy juuri oikeat tekijät auttamaan sinun yrityksesi kasvua ja kehitystä.

Tutustu tiimiimme

Jari Kunnari

Yrittäjä, kokemusasiantuntija

jari@starttipaja.fi
040 558 3663

Jarilla on yli kahdeksan vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on auttanut yli 400:n liiketoimintasuunnitelman tekemisessä ja konsultoinut yli sataa yritystä.

Koulutus- ja valmennuspäiviä Jarilla on kertynyt mittariin yli 100 kappaletta ja yrittäjänä hän toiminut vuodesta 2015.

Joni Ahola

Yrittäjä, Ohjelmistokehitys

joni@starttipaja.fi
040 590 7838

Joni on varsinainen taikuri, mitä tulee koodaamiseen, verkkosivuihin, erilaisiin sovelluksiin ja pelien toteuttamiseen.

Joni on toiminut yrittäjänä vuodesta 2012 alkaen ja hoitaa pienet ja isot verkkosivuprojektit rautaisella ammattitaidolla. Tämä koodari osaa todella ottaa kopin asiakkaan toiveista.

Riia Valvimo

Yrittäjä / Valvimo

riia@valvimo.fi
050 3366 980

Riia on sosiaalisen median konsultti ja kouluttaja. Hän on erikoistunut henkilö- ja asiantuntijabrändeihin, sekä sosiaalisessa mediassa markkinointiin ja verkostoitumiseen.

Riian käsissä syntyy muun muassa markkinointisuunnitelmia sekä sisältöä blogeihin, verkkosivuille ja someen.

Juho Ikonen

Asiantuntija

juho.ikonen@starttipaja.fi
043 824 2290

Juho Ikonen on erittäin kokenut myynnin ja liiketoiminnan kehittäjä sekä kasvuyritysten sparraaja. Systemaattinen ja ammattimainen asiakastyö on hänen filosofiansa mukaan menestyksen perusta.

Tehokas sisäinen viestintä sekä ihmisläheinen vaikuttaminen ovat hänen ydinosaamistaan. Juholla on yli 15 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä Suomessa, Saksassa ja Itävallassa.

Annika Heikkilä

Sovelluskehittäjä

annika.heikkila@starttipaja.fi
040 579 3771

Annika on insinööriopiskelija ja hänellä on osaamista useasta ohjelmointikielestä ja koodaaminen onkin hänelle intohimo.

Annika osaa luoda visuaalisia mobiilisovelluksia, sekä verkkosivuja.

Venla Harjumaa

Sovelluskehittäjä

venla.harjumaa@starttipaja.fi
040 129 3487

Venla on kohta valmis tieto- ja viestintätekniikan insinööri, jolle koodaaminen on mieleistä puuhaa.

Vahvuutena Venlalla on mobiilikehitys, mutta osaamista löytyy myös muilta osa-alueilta.

Elmo Palomaa

Sovelluskehittäjä

elmo.palomaa@starttipaja.fi

Liity tiimiin, Rekrytointi

Olisitko se sinä?

Mobiilidevaaja

Etsimme tiimiimme mobiilidevaajaa mukaan tekemään omaa tuotekehitystä ja asiakasprojekteja. Tunnet mobiiliympäristöt ja -alustat ja olet luontainen tiimipeluri, mutta et pelkää tehdä töitä myös yksin. Tässä tehtävässä tärkeintä ei ole kokemus vaan osaaminen. Siis pistäppä postia jari@starttipaja.fi tai täytä tämän sivun lopussa oleva lomake ja kerro mitä osaat ja miksi haluaisit mukaan. Älä odota pitkään sillä paikka täytetään kun sopiva tyyppi sattuu kohdalle.

Sinä voisit olla tässä?

Web koodari

Etsimme tiimiimme web koodaria mukaan tekemään omaa tuotekehitystä ja asiakasprojekteja. Tunnet verkkoympäristöt ja eri julkaisujärjestelmät ja viihdyt tiimityössä. Tarvittaessa kykenet tekemään töitä myös itsenäisesti. Tässä tehtävässä ei vaadita vuosien kokemusta, vaan osaaminen ratkaisee. Laita viestiä jari@starttipaja.fi tai täytä tämän sivun lopussa oleva lomake ja kerro mitä osaat ja miksi haluaisit mukaan.

Palvelumme sopivat sinulle, jos haluat kehittää omaa tai henkilökuntasi osaamista ja yrityksesi liiketoimintaa, riippumatta siitä oletko vasta-alkanut yrittäjä tai toiminut yrittäjänä jo pidemmän aikaa. Lisäksi koulutamme ja valmennamme yrittäjyydestä kiinnostuneita useiden vuosien kokemuksella.


Tutustu palveluihin tai kysy lisää.

Ota yhteyttä

Starttipaja valmennus Oy

Rovakatu 17, 3. krs
96200 Rovaniemi

Jari Kunnari

Sähköposti: jari@starttipaja.fi
Puhelin: 040 558 3663