Innovaatiosetelillä voit hankkia palveluita tuotekehitykseen

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi.

Innovaatiosetelin rahoitukseen on tullut muutos sillä yritykselle tulee omarahoitusosuus ja se on 1000€ + alv. Setelin kokonaissumma 5000€ + alv säilyy ennallaan, eli omavastuusosuus 1000€ + Business Finlandin osuus 4000€.

Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Innovaatiosetelillä voit hankkia palveluita meiltä. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Starttipajan kautta saat setelillä muutakin kuin dokumentteja. Meiltä saat applikaatioiden ja verkkopalveluiden layout suunnittelmat ja konseptitoteutukset samalla kertaa. Jos sulla on idea niin ota yhteyttä.

Setelin myöntää Business Finland

Hakemus tehdään Business Finlandin asiointipalvelussa ja haettavan innovaatiosetelin arvo on aina 6 200 euroa (5000 euroa + alv). Ota yhteyttä niin katsotaan miten me voimme auttaa!

Asiantuntijana

Jari Kunnari

Yrittäjä, kokemusasiantuntija

Puh. 040 558 3663

Sähköposti: jari@starttipaja.fi

Jarilla on kymmenen vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on auttanut yli 400:n liiketoimintasuunnitelman tekemisessä ja konsultoinut yli sataa yritystä.

Koulutus- ja valmennuspäiviä on kertynyt mittariin yli 100 kappaletta ja yrittäjänä Jari toiminut vuodesta 2015 alkaen.

Ota yhteyttä

Starttipaja Valmennus Oy

Teknotie 14
96900 Rovaniemi

Jari Kunnari

Sähköposti: jari@starttipaja.fi
Puhelin: 040 558 3663